Ai aflat? Bonelina este marcă înregistrată Lotus HR! Bine ai venit pe noul nostru site!

Recrutare îngrijitoare seniori

Îngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliu este o muncă deosebită, care necesită multe calități, dar și competențe specifice. O ingrijitoare seniori potrivită trebuie să dea dovadă de atenție, răbdare și abilități de comunicare.

Fiecare caz are particularitățile sale; fie că ai nevoie de o persoană care să ofere îngrijire, monitorizare de siguranță sau pregătirea și administrarea de hrană, echipa noastră te va ajuta să alegi persoana ideală. 

Știm că nu este ușor să alegi persoana în care să pui atât de multă încredere. De aceea, după ce decizi pe cine vrei să cunoști din lista scurtă trimisă de noi pe email, organizăm vizionări în care vei fi alături de specialiștii noștri.

Un psiholog acreditat îți va oferi mediere, consultanță și suport ca să beneficiezi de cea mai bună îngrijire bătrâni la domiciliu pe care o poți primi. 

Oricând ai nevoie de un profesionist în îngrijirea seniorilor, sistemul de recrutare unic dezvoltat de agenția noastră îți va oferi soluții personalizate.

Fie că ai nevoie de o îngrijitoare bătrâni part time sau de o îngrijitoare bătrâni full time, rolul nostru este să ajungi să beneficiezi de cea mai bună îngrijire bătrâni la domiciliu din București.

Adu-o pe Bonelina în familia ta și oferă-i seniorului din familia ta îngrijirea de care are nevoie!

0749.496.730