Ai aflat? Bonelina este marcă înregistrată Lotus HR! Bine ai venit pe noul nostru site!

Recrutare guvernantă

Oferă-i cea mai bună educație și îngrijire copilului tău optând pentru o guvernantă! Spre deosebire de bonele obișnuite, guvernantele au studii superioare, calificări și competențe care se vor dovedi neprețuite în dezvoltarea și formarea educațională a copilului. Utilizând procesul nostru unic de recrutare, te ajutăm să găsești guvernanta ideală pentru nevoile familiei tale. 

În trecut, munca de guvernantă presupunea ca persoana respectivă să se mute în casa angajatorilor, pentru a fi mereu la dispoziția familiei. În prezent, jobul de guvernantă este mult mai flexibil. Există poziții de guvernată part time și de guvernantă full time, în funcție de nevoile și bugetul familiei. Fie că ești în căutarea unei guvernante în București care să aibă grijă de copil câteva ore după școală, fie că preferi opțiunea de program întreg, noi te vom ajuta să găsești persoana cea mai potrivită.

Orice guvernantă copii întrunește o serie de condiții pentru a se califica pentru această poziție, în special absolvirea de studii superioare, cunoașterea unei limbi străine și experiență în desfășurarea de activități educative. Acestea pot include de la ajutor la temele pentru școală, la jocuri care să susțină învățarea și lecții pe subiecte prestabilite cu părinții. Mai mult, unele guvernante au cunoștințe de pedagogie și de psihologia copilului.

Astfel de cunoștințe și competențe sunt necesare pentru desfășurarea adecvată a atribuțiilor de guvernantă. Înainte de toate, guvernanta este responsabilă cu educația copilului, iar activitățile sale nu includ de obicei cele de îngrijire fizică a copilului, cum ar fi hrănirea sau menținerea igienei. Având în vedere obiectivele și activitățile desfășurate, copilul trebuie să atingă un nivel minim de autonomie ca să fie îndrumat de o guvernantă, fiind recomandată vârsta minimă de 3 ani. 

O guvernantă are o răspundere mare, deoarece nu are ca sarcină doar oferirea unor lecții teoretice copilului, precum un tutore. Pe lângă acestea, trebuie să ofere un exemplu de conduită. De aceea, nu poți lăsa jobul de guvernantă în seama oricui. La Bonelina, știm că atât calificările, cât și personalitatea și valorile sunt deosebit de importante în alegerea unei guvernante. Prin urmare, identificăm, selectăm și îți trimitem doar cele mai bune opțiuni pe email. În funcție de preferințele tale individuale, organizăm vizionări cu candidatele pe care le alegi, în cadrul cărora te susținem cu mediere, consultanță și experiența unui psihoterapeut acreditat. Procesul de recrutare dezvoltat de agenția noastră a fost dezvoltat pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate, dar și o experiență pe cât de eficientă, pe atât de plăcută. 

Adu-o pe Bonelina în familia ta și oferă-i copilului tău o educație distinsă!

Call Now Button