Ai aflat? Bonelina este marcă înregistrată Lotus HR! Bine ai venit pe noul nostru site!

Recrutare bonă

Știm cu toții că nu este ușor să găsești o persoană în care să ai încredere cu îngrijirea copilului tău. Acesta este rolul nostru – oricând o mamă ne spune: „Caut bonă, urgent!”, noi îi venim în ajutor. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la postarea de anunțuri online, selecția a sute de CV-uri, organizarea de interviuri sau verificarea recomandărilor. Avem o experiență îndelungată cu aceste activități, pe care o vom folosi în avantajul tău.

Oricând ai nevoie de o bonă în București, poți conta pe noi să găsim persoana potrivită pentru acest rol: o persoană caldă, atentă, echilibrată şi care îndrăgeşte copiii. Toți candidații noștri trec printr-un proces extins de selecție înainte de a fi incluși în baza de date a agenției noastre, astfel încât familiile știu de la început cu cine colaborează.

Suntem alături de tine pe tot parcursul acestui proces, până când alegi un babysitter de care să fii mulțumită. Îți oferim asistență constant, de la plasarea formularului de contact, la semnarea contractului de intermediere bona (și chiar după aceea!), astfel încât totul să decurgă fără probleme de la început până la sfârșit.

O bonă îşi asumă responsabilitatea privind supravegherea, îngrijirea şi educaţia copiilor – însă tu decizi programul de lucru și sarcinile sale efective. Fie că ai nevoie de o bonă 4 ore pe zi, fie că ai nevoie de o bonă full time, te vom ajuta să găsești persoana potrivită. Cel mai frecvent, o bonă are următoarele atribuții și responsabilități:

  • supraveghează şi efectuează igienă zilnică a copilului
  • prepară, supraveghează alimentaţia copilului şi îl ajută în acelaşi timp să se hrănească
  • însoţeşte copilul în parcuri sau alte spaţii de recreere, la grădiniţă şi şcoală
  • supraveghează starea de sănătate a copilului şi îl îngrijeşte în caz de îmbolnăvire; oferă strict medicaţia indicată de părinţi şi îi contactează în cazuri urgente
  • diversifică programul educativ al copilului prin povestiri, lectură şi jocuri educative
  • se preocupă permanent de feedback-ul părinţilor precum şi de propria pregătire privind creşterea şi educarea copilului

Adu-o pe Bonelina în familia ta și oferă copilului tău o copilărie de poveste!

Call Now Button