Ai aflat? Bonelina este marcă înregistrată Lotus HR! Bine ai venit pe noul nostru site!

Povestea Bonelina

Bonelina, prințesa care aduce bucurie copiilor 

A fost odată ca niciodată, într-un regat îndepărtat, o prințesă veselă, jucăușă și grijulie, mereu înconjurată de copii. Prințesa se numea Bonelina.

Bonelina iubea copiii și copiii o iubeau pe Bonelina pentru veselia și cântecele ei, jocurile frumoase, felul în care îi ținea în brațe și pentru ca mereu era pregătită cu o porție de lapte delicios.

Cel mai mult, Bonelina își dorea ca fiecare copil să fie fericit, împreună cu familia sa. De aceea, cu grație și creativitate, Bonelina a început să se lupte cu orice problemă care alungă zâmbetele de pe fața copiilor. Inventivă și răbdătoare, prințesa a folosit cântecele, jocurile și poveștile sale captivante pentru a aduce bucurie tuturor copiilor din regat.

În zilele noastre, Bonelina folosește ce a învățat pentru a fi de ajutor familiilor cu copii. Mamele își pun încrederea în Bonelina pentru a le îngriji micuții, cu toată căldura, atenția și răbdarea sa.

Adu-o pe Bonelina în povestea familiei tale și începe un nou capitol plin de bucurie!

Adu-o pe Bonelina în povestea familiei tale și începe un nou capitol plin de bucurie!

Bonelina și-a ales cu grijă echipa pentru a aduce zâmbete tuturor copiilor

Florentina Florea

Fondator Bonelina, fondator Lotus HR, psiholog organizațional, psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, formator și consilier dezvoltare personală, cu o experienţă de peste 8 ani în recrutarea bonelor și personal pentru companii

În cadrul companiei, conduc procesul de recrutare și selecție candidați, asigurându-mă că "omul potrivit se află în locul potrivit".

Zi de zi, caut cei mai buni candidați dedicați domeniului pentru care optează, descopăr angajatorii potriviți și creez un matching între nevoile angajatorilor și serviciile oferite de către candidați.

Anticipez succesul și compatibilitatea celor două părți, iar provocarea cea mai mare ramâne momentul întâlnirii părților, a deciziei lor de a lucra împreună.

De-a lungul timpului, am întâlnit numeroase familii şi am realizat cât de importantă este înțelegerea nevoilor fiecărei părți. Tocmai de aceea, în cadrul Lotus HR, profesionalismul nostru se defineşte prin rezultate. Astfel, asigurăm o perfectă mediere între angajatori și candidați, ţinând cont de personalitatea și cerinţele fiecăruia, pentru a stabili relaţii profesionale de durată.

P.S.: Mereu pune ceva bun la cale :). Face performanță în recrutare care se masoara în B U C U R I E, atât pentru clienți, cât și pentru candidați.

Bianca Mihaela Lupan

Recruiter

Atitudinea pozitivă, obiectivitatea și curiozitatea reprezintă o mica parte dintre calitățile cu ajutorul cărora Bianca se ocupa de procesul de recrutare și preselecția/selecția candidaților.

Identificând valoarea și potențialul fiecărui candidat, Bianca face ca oamenii buni să fie ușor de găsit printr-o analiză a competențelor profesionale și personale ale acestora. În cadrul procesului de recrutare, colega noastra ține cont de profilul candidatului stabilind corect aptitudinile și calitățile necesare postului, pentru a verifica compatibilitatea candidatului cu jobul solicitat.

P.S.: Ajunge prima la birou pregatită pentru o nouă zi și își păstrează entuziasmul până la finalul zilei :).

Mihai Palan

Project Partener & IT Consultant

Seriozitatea, implicarea și adaptabilitatea sunt cuvintele ce îl definesc pe Mihai, fiind un partener de încredere pe care ne-am putut baza înca de la înființarea companiei.

Creativitatea, soluțiile inovatoare și personalizate, adaptate special nevoilor noastre și care răspund așteptărilor tehnice, economice și sociale confirmă buna colaborare împreună.

P.S.: Îi testăm mereu răbdarea :). Spune că la noi nicio zi nu seamănă cu alta, iar satisfacțiile sunt pe măsura provocărilor.

Valorile echipei Bonelina

Responsabilitate

Ne adresăm clienţilor noştri cu responsabilitate privind rolul de intermediere pe care îl avem.

Pasiune

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi o demonstrăm prin entuziasmul şi rezultatele noastre.

Iubire

Iubim oamenii, ştim să îi ascultăm și le înţelegem nevoile. Dezvoltăm relaţii constructive cu clienţii noştri şi ne mândrim cu recomandările primite.

Call Now Button