Ai aflat? Bonelina este marcă înregistrată Lotus HR! Bine ai venit pe noul nostru site!

Cum funcționează

Procedura de recrutare
bone, menajere și îngrijitoare vârstnici

Bonelina este o agenție de recrutare bone, menajere și îngrijitoare seniori, acreditată de A.N.O.F.M. pentru servicii de mediere forță de muncă, precum și pentru informare și consiliere profesională. Astfel, tu și familia ta puteți fi siguri ca sunteți mereu pe mâini bune atunci când lucrezi cu noi.

 

Echipa noastră de specialiști te va îndruma pas cu pas și îți va fi mereu la dispoziție pentru a te asigura ca vei găsi candidatul pentru nevoile tale, fie că ești în căutare de:

Bone

pentru îngrijirea celor mici

icon carucior

Guvernante

pentru educația copiilor

icon-guvernanta

Menajere

pentru curățenia casei tale

menajere curatenie

Cum funcționează serviciile noastre de recrutare

3 pași simpli

1.

Ne trimiți solicitarea ta

2.

Începem procesul de recrutare

3.

Programăm vizionarea

Pasul 1. Hai să ne cunoaștem! Ne trimiți solicitarea ta

 

Contactează-ne telefonic sau completează online formularul de contact pentru a ne furniza datele solicitării tale. Asigură-te că ne trimiți informații ce descriu postul oferit, precum și câteva date despre profilul candidatei de care ai nevoie.

Te rugăm să menționezi în solicitarea ta:

 

 • zona de lucru: adresă, puncte de reper, mijloace de transport în comun

 • programul de lucru: număr de ore și interval orar

 • o scurtă descriere a sarcinilor zilnice pentru a construi fișa postului

 • salariul oferit și data angajării

 • alte detalii ce conturează profilul solicitat: nivel de studii, experiență, aptitudini, permis de conducere, limbi străine cunoscute, etc.

În funcție de serviciul căutat, te rugăm să incluzi informații despre:

 • Angajare bone – Personalitatea și vârsta copilului

 • Angajare menajere – Casa și numărul de persoane din casă

animale-de-companie-bonelina

Te rugăm să specifici dacă există animale de companie în casă.

Pasul 2. Începem procesul de recrutare. Selectăm CV-urile care se potrivesc nevoilor tale

 

Bonelina dispune de o bază internă de candidate actualizată în permanență. În paralel, în cazul în care nu găsim candidate disponibile pentru profilul solicitat, pornim un proces de recrutare personalizat pe diferite canale de recrutare.

Toate candidatele admise în baza de date susțin atât un interviu telefonic, cât și un interviu față în față cu psihologul agenției noastre, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Această etapă de evaluare cuprinde și completarea unor chestionare și teste de personalitate.

Pasul 3. Programăm vizionarea. Așază-te confortabil și alege candidatul de care ai nevoie!

 

 • Organizăm vizionarea doar cu acei candidați pe care tu îi selectezi în urma discuțiilor cu noi. Astfel, vei primi pe email profilurile candidaților selectați de specialiștii noștri și vom stabili vizionarea împreună.

 • Întâlnirea va fi coordonată de un psiholog, specialist în recrutare, astfel încât să beneficiezi de consultanță, mediere și suport pe întreaga durată a procesului, pentru a te asigura ca vei alege candidatul potrivit nevoilor tale.

 • După alegerea candidatului, vom încheia contractul de intermediere, împreună cu fișa postului. Urmează plata comisionului pentru serviciile de recrutare și mediere, iar, ulterior, vei primi dosarul candidatului selectat ce cuprinde toate actele sale: copie C.I., cazier judiciar, adeverință medicală, acte de studii, precum și datele de contact.

 • După achitarea comisionului, vei primi contractul/certificatul de garanție, în funcție de serviciul ales. Acesta te asigură de înlocuirea gratuită a candidatului selectat, în cazul în care acest lucru va fi necesar. În cazul în care soliciți înlocuirea noului angajat, va trebuie să ne trimiți o notificare scrisă, motivând decizia de a întrerupe colaborarea.

jucarii-lotus-hr

Pentru angajare babysitter, sala în care are loc vizionarea este special amenajată pentru a surprinde interacțiunea dintre bonă, familie și copil. Aceasta dispune și de un loc de joacă pentru copii, cu multe jucării, iar noi de abia așteptăm să îi cunoaștem.

Indiferent de necesitățile tale, suntem siguri că agenția noastră te va ajuta să găsești angajatul perfect pentru tine și familia ta.

 

Consultă prețurile agenției noastre

Tarife

Nu mai aștepta! Lucrează cu echipa de profesioniști pasionați și motivați care va face totul pentru ca tu să găsești persoana de care ai nevoie.

 

Te așteptăm la Bonelina!

Trimite solicitare

Call Now Button